Stubfræsning

Stubfræsning

Stubfræsning er en billig og let måde at fjerne træstubbe på sammenlignet med traditionel opgravning og bortkørsel af stub med lastbil…

Maskinen kræver kun et adgangsmål på 90cm bredde og 125cm højde. Således kan den passere de fleste havelåger eller åbninger. –endda hvis der forefindes et par trappetrin! Man undgår således at skulle lave hul i hækken eller tage stakittet ned, som ellers er nødvendigt ved opgravning med gravemaskine. Stubfræseren efterlader ikke synlige spor på græsplæner.

Ved stubfræsning raspes træstubben i stykker ned til en dybde af op til 31 cm under niveau. Herefter kan hullet jævnes med jord, og der er ikke spor efter træstubben. Muldet/fliset som er tilbage, kan anvendes i bede, under buske eller i hvert fald er det lettere at køre på lossepladsen, end en hel stub.

Ved bortfræsning af bambusrødder, vil jorden efterlades omtrent som vi kender det fra en alm. havefræser. Bambusrødderne skal blot rives sammen. Herefter har man et perfekt såbed til etablering af f.eks. græsplæne.
 

Modtag et uforpligtende tilbud
Eller ring til os i dag på 22 15 33 46