Træfældning

Træfældning

Jeg tilbyder træfældning af alle slags træer. Fra buske til de største og mest vanskelige træer som kun kan fældes med præcision og omtanke og ikke mindst med mange års professionel erfaring som baggrund. Vi inddrager lift, hvis det er nødvendigt, eller udfører træklatring/- topkapningsopgaver med special-/uddannelse, udstyr og tager træet ned i mindre dele, hvis pladsforholdene ikke er gode. Vi kan opskære træet til brænde, og grenaffald kan vi flise på stedet eller køre væk. Vi kan afslutningsvis bortfræse træstubben, og rodfræse trærødderne i området hvor træstubben har stået, så der kan sås græs og anlægges bede, indkørsler etc.

Med en grundig praktisk og teoretisk baggrund gives rådgivning jfr. deres ønsker. Specielt skal man være opmærksom på farlige træer, træer med svampeangreb og andre sygdomstegn; og det før skaderne sker. Mange års Erfaring med de vidunderlige levende væsner som træer er, gør at vi her og nu kan diagnosticere og på fremtidsbasis kan vi prognosticere en udviklingsforløb.

Træfældning handler for os ikke kun om `nedbrydning` men mere om muligheden for at omstrukturere væksterne i haven og bringe spændende vækster i focus med respekt for helheden i haven eller landskabet. Alt arbejde udføres med stor ekspertise og sikkerhed, og med tanke og refleksion for fremtiden i haven.

Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med havens arkitektoniske fremtid før og efter en rydnings/-træfældningsopgave. De fleste har svært ved at forestille sig hvad et indgreb i havens arkitektur (Træfældning) kan give af muligheder og begrænsninger. Her er erfaring og dyb viden nøglen, sammenholdt med viljen. Vi udfører opgaver fra helt små træfældningsopgaver til store komplekse opgaver der tager flere måneder.
 

Modtag et uforpligtende tilbud
Eller ring til os i dag på 22 15 33 46